Приветствую Вас у себя в шерстяной мастерской, где я с большим удовольствием творю. Надеюсь вам понравится. Тут я буду выставлять свои работы, рассказывать о своей жизни и буду очень рада вашим тёплым словам. Удачи всем!

воскресенье, 23 января 2011 г.

Мак на каркасі

 Вдруге спробуваля валяти на каркасі, але цього разу пелюсточки зрорбила значно тоншими. Вигляд така квітка звісно має кращий, аккуратна і витончена. Напевне краще потратити більше часу і зробити кращу квітку. Австралійський меринос, шерстяне муліне, манка і трішки металу :-)

Тапочки

Тапки я напевне буду робити завжди. Я нарешті на власних ногах переконалася як це класно (сапожнік взувся :-) і тепер вся сім'я взута)! Хоч і не легка це справа, але варта того.  
 А ще в мене є латекс для підошви, якось випробую і його, хоча  підшита підошва як на мене виглядає краще, але  в мене займає майже 2 години оте підшиття.
 
 

  
Ще одні тапки, але погане фото 

Валяночки для маленького козака

Ці валяночки зваляла на замовлення. Мені дуже подобається, що вони натурального кольору (це моя слабкість, ні, скоріше ЛЮБОВ).  Хлопчик буде гріти ніжки в Далекому Гамбурзі (доречі, там ще є мої дитячі тапки, але у зовсім іншого хлопчика, ось так потихенько взуваю дітей Німеччини :-)). Розмір 25.
 Так хочеться і своїй дитині зваляти такі, але розумію, що без галош такі в нас просто нереально носити, особливо на моїй вулиці... На наступний рік треба обов'язково з Росії замовити галошики, а може і в нас нарештів будуть продаватися..... За останій місяць валяла ще одні валяночки, 20 розміру, але фото нажаль немає (як завжди :-))
.

Валяночки для дівчинки

Робити мені їх дуже сподобалося. Напевне саме усвідомлення, що їх буде носити малятко вже приносить моральне задоволення. Рожеві робила на подарунок одній гарній лікарці, тобто для її внучки. Розмір 20, шерсть болгарська, ну і для краси заваляла туди шматочок шовку. В комплект зробила ще й рукавички.  

Шарф "Зимовий поцілунок"

 
Шарф вийшов ніжний , м'якенький і теплий. Шовкові трояндочки вдало розмістилися на білому войлоку і створюють відчуття комфорту і любові.


Еко-шкурка :-)

Тепер я точно знаю, що голубоморді овечки, то мої фаворити.

Ах, ця бірюза

Давно носила в гнолові думку поєднати коричнекий і бірюзу і знайшовши підходящий клаптик шовку зваляла такий комлект. Берет десь 54 розміру.

Маленькие изменения в блоге

Дорогие мои читатели и друзья. Я буду выставлять посты на моём родном украинском языке :-) Просто у меня есть и другие странички - в жж, в Контакте, Фейсбуке которые я веду на украинском. Перевод страниц на русский отнимает много моего времени. Для удобства на боковой панэле есть переводчик, которым вы можете смело пользоваться.
Надеюсь на ваше понимание :-)

Шапка в баню

 Одна замовниця побажала для себе шапочку в баню з маками. Вчора нарешті руки дійшли до роботи і шапка звалялась. Правда для того, щоб моя дитина не заважала мені викладати малюнок, я дозволила йому робити те що йому забажається і він зробив армагедон...а по його словам порядок :-)))
Вовна семенівська, малюнок -новозеланський кардочьос і волокна льону. Боялася, що із-за малюнка вовна можливо не захоче всістися до потрібного розміру, але все всілося нормально. Сподіваюся замовниця залишиться задоволеною.  На першому фото малюнок щойно викладений, а далі вже міні-фотосесія готового виробу. 
Тут ближче видно як виблискують волокна льону. 
  

МК у Ренати Крауз

 Попала на МК до надзвичайної гарної майстрині Ренати Крауз  . МК тривав 2 дні і я залишилася дуууууже задоволена. По -перше, від самої Ренати. Вона дуже позитивна і приємна людина. Компанія (тобто група теж класна). Там зустріла Таню із WOOLIKa. Вона привезла з собо 2 чудові сумки. Одну чарівну полуничку, ну дуже прикольну. Інша, то її виграш у Оксани Калініної, надвичайно продумана до дрібниць суперова і креативна робота.  Першого дня ми робили основу для сумки, а на наступний день вчилися малювати вовною. Це дуже цікаво! Я результатом задоволена! Дякую Ренаті за допомогу і науку. Дякую мому коханому чоловіку за те, що він дає можливість і добро на такі чудові МК (правда наш велосипед, який ми планували купити, я вже проваляла на 2 роки вперед :-)). Дякую сестричці Тані за вечерю, душ і ночівлю. Оксані з "Чарівної скрині" дяка за організацію і смачні пиріжки :-).